5 Kg Udko Trybowane ze Skórą 0 Litr Woda 0 Kg Marchew 0 Kg Seler Korzeń 0 Kg Por 0,380 Kg Czosnek Świeży Główka 0 Kg Liść Laurowy 0 Kg Ziele Angielskie 0 Kg Przyprawa typu Vegeta Promocja Przybliżona Waga 1 Porcji: 0,072 kgPrzybliżona Waga Całości (75 Porcji): 5,380 kg
Do garnka nalewamy 3/4 wody,wrzucamy mięso,warzywa oraz przyprawy Gotujemy przez 2 godz.na małym ogniu Po ugotowaniu odcedzamy warzywa oraz mięsa Dodajemy żelatynę PROCEDURA ILE ŻELATYNY NA 1 LITR WYWARU 25 g żelatyny na 1 litr wywaru Do pojemnika plastkowego(poj.0.060) dodajemy *pietruszka nać listek *marchew kostka *groszek zielony mrożony *kukurydza *mięso i zalewamy gotowym wywarem Zanosimy do chlodni i następnego dnia wykładamy na półmiski 1 galaretka gotowa bez pojemnika waży 0.098 g