Pieczeń Rzymska z Sosem Pieczeniowym 2025-12-06 06:22:28

0 Review(s)
Ethnicity
 
Base Type
 
Course
 
Preparation Time
 
Difficulty
 
Serving Size
Refresh / Double it
Comments
 
Source
 
Source Description
 
Last Modified
2017-09-07  
User
Administrator Potraw



Ingredients
1,200 Kg  Łopatka Wieprzowa Bez Kości  /  лопатка свиняча   
0,094 Kg Bułka Pszenna
0,047 Kg Cebula Zwykła (surowiec: 0,059 Kg Ciasto Pingui Niekrojone )
0,002 Kg Pieprz Ziołowy Mielony
0,002 Kg Majeranek
0,009 Kg Sól
0,002 Kg Pieprz Czarny Mielony
0,002 Kg Czosnek Świeży Obrany (surowiec: 0,028 Kg Czosnek Świeży Główka)
0,002 Kg Papryka Ostra w Proszku
0,024 Litr Przyprawa typu Magi Promocja
0,013 Kg Musztarda

Przybliżona Waga 1 Porcji: 0,140 kg
Przybliżona Waga Całości (10 Porcji): 1,396 kg

Directions
Zmiana 2017-09-29: Łopatka Wieprzowa Bez Kości +20%,Bułka Pszenna do Namaczania +100%
Zmiana 2017-09-29: Cebula Biała Surowa Zmielona +Infinity%,Pieprz Ziołowy Mielony +Infinity%,Majeranek +Infinity%,Sól +Infinity%,Pieprz Czarny Mielony +Infinity%,Czosnek Świeży Obrany +Infinity%,Papryka Ostra w Proszku +Infinity%,Jaja Roztrzepane dodane
Zmiana 2017-11-12: Bułka Pszenna do Namaczania -53%,Cebula Biała Surowa Zmielona -76%,Pieprz Ziołowy Mielony -91%,Majeranek +65%,Sól +371%,Pieprz Czarny Mielony +65%,Papryka Ostra w Proszku +88%,Jaja Roztrzepane -76%,Przyprawa typu Magi Promocja dodane,Musztarda Promocja dodane