29,738 Kg Łopatka Wieprzowa Bez Kości / лопатка свиняча 1,931 Kg Mąka Ziemniaczana 2,605 Kg Grzyby Mun 10,419 Kg Włoszczyzna Mrożona Paski 15,628 Kg Ziemniaki Patatki (surowiec: 17,347 Kg Cebula Czerwona) 0,500 Kg Przyprawa typu Vegeta Promocja 0,155 Kg Imbir w Proszku / імбир 0,201 Kg Czosnek Granulowany 2,605 Litr Sos Sojowy Promocja / соус сойовий 0,030 Kg Kumin Rzymski Mielony / кмін римський 0,150 Kg Sól 0,015 Kg Pieprz Cayene Mielony 0,004 Kg Liść Laurowy 0,004 Kg Ziele Angielskie 2,897 Litr Przyprawa typu Magi Promocja 57,302 Litr Woda 1 Litr Olej 12 Kg Cukinia Surowa Talarki / цукіні кружечком (surowiec: 13,320 Kg Cukinia Świeża) 5 Kg Cebula Biała Surowa Ćwiartki (surowiec: 5,550 Kg Ciasto Pingui Niekrojone ) Przybliżona Waga 1 Porcji: 0,254 kgPrzybliżona Waga Całości (560 Porcji): 142,183 kg
Uwaga liczba porcji może wyjść inna Przygotowanie 1 dzień wcześniej: - łopatkę pokroić w cieniutkie paseczki, zamarynować - warzywa przygotować. Przygotowanie w dniu wydania 1. Łopatkę obtoczyć w mące ziemniaczanej, usmażyć. 2. Dodać warzywa, przyprawić, podlać wodą. Udusić. Wydawanie 1 porcja 0,180 kg Czas -10/07/2017 Rusłan 570 p 4:40h Zmiana 2018-06-27: Mąka Ziemniaczana -36%,Grzyby Mun +351%,Czosnek Granulowany +68%,Sos Sojowy Promocja +129%,Przyprawa typu Magi Promocja +45%,Woda +21% Zmiana 2018-07-25: Łopatka Wieprzowa Bez Kości -22%,Mąka Ziemniaczana +0%,Imbir w Proszku +110%,Sos Sojowy Promocja +56%,Woda -0% Zmiana 2018-09-12: Łopatka Wieprzowa Bez Kości -0%,Grzyby Mun -89%,Cebula Czerwona Surowa Prążki +35%,Papryka Słodka Nieprzetworzona -50% Zmiana 2020-01-12: Grzyby Mun +69%,Włoszczyzna Mrożona Paski +30%,Cebula Czerwona Surowa Prążki +131%,Sos Sojowy Promocja +21%,Woda +35%