Wieprzowina po Chińsku 2025-12-06 05:09:19

0 Review(s)
Ethnicity
 
Base Type
 
Course
 
Preparation Time
 
Difficulty
 
Serving Size
Refresh / Double it
Comments
 
Source
 
Source Description
 
Last Modified
2018-04-21  
User
Administrator Potraw



Ingredients
29,738 Kg  Łopatka Wieprzowa Bez Kości  /  лопатка свиняча   
1,931 Kg Mąka Ziemniaczana
2,605 Kg Grzyby Mun
10,419 Kg Włoszczyzna Mrożona Paski
15,628 Kg Ziemniaki Patatki (surowiec: 17,347 Kg Cebula Czerwona)
0,500 Kg Przyprawa typu Vegeta Promocja
0,155 Kg Imbir w Proszku / імбир
0,201 Kg Czosnek Granulowany
2,605 Litr Sos Sojowy Promocja / соус сойовий
0,030 Kg Kumin Rzymski Mielony / кмін римський
0,150 Kg Sól
0,015 Kg Pieprz Cayene Mielony
0,004 Kg Liść Laurowy
0,004 Kg Ziele Angielskie
2,897 Litr Przyprawa typu Magi Promocja
57,302 Litr Woda
1 Litr Olej
12 Kg Cukinia Surowa Talarki / цукіні кружечком (surowiec: 13,320 Kg Cukinia Świeża)
5 Kg Cebula Biała Surowa Ćwiartki (surowiec: 5,550 Kg Ciasto Pingui Niekrojone )

Przybliżona Waga 1 Porcji: 0,254 kg
Przybliżona Waga Całości (560 Porcji): 142,183 kg

Directions
Uwaga liczba porcji może wyjść inna

Przygotowanie 1 dzień wcześniej:
- łopatkę pokroić w cieniutkie paseczki, zamarynować
- warzywa przygotować.

Przygotowanie w dniu wydania
1. Łopatkę obtoczyć w mące ziemniaczanej, usmażyć. 
2. Dodać warzywa, przyprawić, podlać wodą. Udusić.
Wydawanie 
1 porcja 0,180 kg
Czas
-10/07/2017 Rusłan 570 p  4:40h
Zmiana 2018-06-27: Mąka Ziemniaczana -36%,Grzyby Mun +351%,Czosnek Granulowany +68%,Sos Sojowy Promocja +129%,Przyprawa typu Magi Promocja +45%,Woda +21%
Zmiana 2018-07-25: Łopatka Wieprzowa Bez Kości -22%,Mąka Ziemniaczana +0%,Imbir w Proszku +110%,Sos Sojowy Promocja +56%,Woda -0%
Zmiana 2018-09-12: Łopatka Wieprzowa Bez Kości -0%,Grzyby Mun -89%,Cebula Czerwona Surowa Prążki +35%,Papryka Słodka Nieprzetworzona -50%
Zmiana 2020-01-12: Grzyby Mun +69%,Włoszczyzna Mrożona Paski +30%,Cebula Czerwona Surowa Prążki +131%,Sos Sojowy Promocja +21%,Woda +35%