Sos Bolognese 2025-12-06 04:16:32

0 Review(s)
Ethnicity
 
Base Type
 
Course
 
Preparation Time
 
Difficulty
 
Serving Size
Refresh / Double it
Comments
 
Source
 
Source Description
 
Last Modified
2017-06-08  
User
Administrator Potraw



Ingredients
0,600 Litr  Olej  
2 Kg Cebula Biała Surowa Kostka (surowiec: 2,220 Kg Ciasto Pingui Niekrojone )
3 Kg Marchew Mrożona Kostka
3 Kg Włoszczyzna Mrożona Paski
13,500 Kg Łopatka Wieprzowa Bez Kości / лопатка свиняча
9,175 Litr Woda
5,450 Kg Koncentrat Pomidorowy / концетрат помідоровий
0,060 Kg Oregano / орегано
0,200 Kg Przyprawa typu Vegeta Promocja
0,100 Kg Sól
0,040 Kg Pieprz Czarny Mielony
0,180 Kg Papryka Słodka w Proszku
0,040 Kg Zioła Prowansalskie / приправа провансальська
0,190 Kg Czosnek Granulowany

Przybliżona Waga 1 Porcji: 0,200 kg
Przybliżona Waga Całości (188 Porcji): 37,535 kg

Directions
Zmiana 2018-01-05: Woda +15%,Koncentrat Pomidorowy +76%