Surówka z Kapusty Pekińskiej z Fasolką 2025-12-06 04:18:21

0 Review(s)
Ethnicity
 
Base Type
 
Course
 
Preparation Time
 
Difficulty
 
Serving Size
Refresh / Double it
Comments
 
Source
 
Source Description
 
Last Modified
2019-09-25  
User
Administrator Potraw



Ingredients
31 Kg  Kapusta Pekińska Surowa Poszatkowana  / пекінська капуста сера подроблена  (surowiec: 38,750 Kg Kapusta Pekińska ) 
17 Kg Fasolka Szparagowa Mrożona / фасоля спаражова морожена
7,120 Kg Marchew Surowa Wiórki Drobne (surowiec: 8,900 Kg Marchew)
0,120 Kg Nać Pietruszki Suszona
3 Kg (sos) Majonezz
1,500 Litr (sos) Kwasek Cytrynowy
1 Litr (sos) Mleko 3.2%
1 Litr (sos) Jogurt Naturalny
0,534 Kg (sos) Sól
0,075 Kg (sos) Pieprz Czarny Mielony
1,360 Kg (sos) Cukier Biały

Przybliżona Waga 1 Porcji: 0,102 kg
Przybliżona Waga Całości (625 Porcji): 63,709 kg

Directions
Uwaga Nowy przepis


Dzień produkcji 
1. Do kapusty dodać pozostałe składniki. 
2. Zalać marynatą i dokładnie wymieszać. 
3. Rozdzielić odpowiednie ilość dla poszczególnych kantyn. 
4. Przykryć GN pokrywkami.

Wydawanie z Kuchni:
- 1 porcja = 0,100kg

Wydawanie z Kantyny:
- 1 porcja  = 0,100kg