31 Kg Kapusta Pekińska Surowa Poszatkowana / пекінська капуста сера подроблена (surowiec: 38,750 Kg Kapusta Pekińska ) 17 Kg Fasolka Szparagowa Mrożona / фасоля спаражова морожена 7,120 Kg Marchew Surowa Wiórki Drobne (surowiec: 8,900 Kg Marchew) 0,120 Kg Nać Pietruszki Suszona 3 Kg (sos) Majonezz 1,500 Litr (sos) Kwasek Cytrynowy 1 Litr (sos) Mleko 3.2% 1 Litr (sos) Jogurt Naturalny 0,534 Kg (sos) Sól 0,075 Kg (sos) Pieprz Czarny Mielony 1,360 Kg (sos) Cukier Biały Przybliżona Waga 1 Porcji: 0,102 kgPrzybliżona Waga Całości (625 Porcji): 63,709 kg
Uwaga Nowy przepis Dzień produkcji 1. Do kapusty dodać pozostałe składniki. 2. Zalać marynatą i dokładnie wymieszać. 3. Rozdzielić odpowiednie ilość dla poszczególnych kantyn. 4. Przykryć GN pokrywkami. Wydawanie z Kuchni: - 1 porcja = 0,100kg Wydawanie z Kantyny: - 1 porcja = 0,100kg