5,400 Kg Pierś z kurczaka 0 Kg Mąka Pszenna 0 Kg Sól 0 Kg Pieprz Czarny Mielony 0 Kg Panierka Gastronomiczna 0 Litr Frytura 0 Szt Jaja Surowe Przybliżona Waga 1 Porcji: 0,180 kgPrzybliżona Waga Całości (30 Porcji): 5,400 kg
Pierś przekrój na 0.150 dkg mięsa, jeśli jest potrzeba to rozbij lekko Zamarynuj w marynacie do kurczaka,rozłóż na blaszkę, zafoliuj i schować do chłodni Po zamarynowaniu opanieruj *JAJKO *PANIERKA GASTRONOMICZNA Waga kotleta opanierowanego i usmażonego TYLKO we fryturze powinnien ważyć 0.187 dkg Smaż we fryturze nagrzanej do 170 stopni na złocisty kolor Daj do nagrzanego pieca i piecz 180 stopni 7 min Spanierowany,usmażony i wyciągnięty z pieca gotowy kotlet do wydania waży 0.166 dkg