Sos Boloński 2025-12-06 04:57:39

0 Review(s)
Ethnicity
 
Base Type
 
Course
 
Preparation Time
 
Difficulty
 
Serving Size
Refresh / Double it
Comments
 
Source
 
Source Description
 
Last Modified
2017-05-04  
User
Administrator Potraw



Ingredients
9 Kg  Łopatka Wieprzowa Bez Kości  /  лопатка свиняча   
2 Kg Cebula Biała Surowa Kostka (surowiec: 2,220 Kg Ciasto Pingui Niekrojone )
2 Kg Marchew Mrożona Kostka
2 Kg Włoszczyzna Mrożona Paski
0,400 Litr Olej
0,050 Kg podać gramaturę Czosnek Granulowany
3 Kg do sprawdzenia Koncentrat Pomidorowy / концетрат помідоровий
0,030 Kg Oregano / орегано
0,010 Kg Liść Laurowy
0,030 Kg podać gramaturę Bazylia Suszona
12 Litr Woda
0,300 Kg Mąka Pszenna
0,200 Kg Sól
0,020 Kg Pieprz Czarny Mielony

Przybliżona Waga 1 Porcji: 0,239 kg
Przybliżona Waga Całości (130 Porcji): 31,040 kg

Directions
Przepis najprawdopodobniej sprawdzony dnia 26.04.2017.


Czas przygotowania 
- 26/4/2017 Rusłan 130p 2:20h