Dorada Pieczona 2025-12-06 04:14:23

0 Review(s)
Ethnicity
 
Base Type
 
Course
 
Preparation Time
 
Difficulty
 
Serving Size
Refresh / Double it
Comments
 
Source
 
Source Description
 
Last Modified
2017-06-21  
User
Administrator Potraw



Ingredients
0,350 Kg  Dorada  
0,010 Kg Masło MIX
0,002 Kg Koper Świeży Poszatkowany (surowiec: 0,003 Kg Koper Świeży)
0,001 Kg Sól
0,001 Kg Pieprz Czarny Mielony

Przybliżona Waga 1 Porcji: 0,364 kg
Przybliżona Waga Całości (1 Porcji): 0,364 kg

Directions
Sposób przygotowania

1. Rybę rozmrażamy.
2. Faszerujemy masłem, solą, pieprzem i koperkiem. 
3. Rybę pieczemy w piecu 180st C. 10-15 min.

Serwujemy z 
- frytkami 0,200 kg
- surówką 0,150 kg