0,035 Kg Szynka Parmeńska 0,014 Kg Salami Włoskie 0,014 Kg Bresaola 0,020 Kg Oliwka Z (surowiec: 0,033 Kg Oliwka Zielona Drylowana Kalamata 3kg) 0,014 Kg słupki Ser Grana Padano w Kawałku 0,002 Kg Rukola 0,014 Kg 2 sztuki Pomidor Koktajlowy 1 Szt Paluch z Oliwką 85g (50szt) Przybliżona Waga 1 Porcji: 0,113 kgPrzybliżona Waga Całości (1 Porcji): 0,113 kg
Sposób przygotowania 1. Wędliny kroimy na bardzo cienkie plastry. 2. Układamy na talerzu . 3. Ser koryciński i bursztyn kroimy w cienkie, długie trójkąty. 4.Ser układamy pomiędzy wędlinami, dekorujemy oliwką 5. Serwujemy z pieczywem.