Deska Wędlin i Serów Restauracja 2025-12-06 04:16:32

0 Review(s)
Ethnicity
 
Base Type
 
Course
 
Preparation Time
 
Difficulty
 
Serving Size
Refresh / Double it
Comments
 
Source
 
Source Description
 
Last Modified
2022-02-22  
User
Administrator Potraw



Ingredients
0,035 Kg  Szynka Parmeńska  
0,014 Kg Salami Włoskie
0,014 Kg Bresaola
0,020 Kg Oliwka Z (surowiec: 0,033 Kg Oliwka Zielona Drylowana Kalamata 3kg)
0,014 Kg słupki Ser Grana Padano w Kawałku
0,002 Kg Rukola
0,014 Kg 2 sztuki Pomidor Koktajlowy
1 Szt Paluch z Oliwką 85g (50szt)

Przybliżona Waga 1 Porcji: 0,113 kg
Przybliżona Waga Całości (1 Porcji): 0,113 kg

Directions
Sposób przygotowania

1. Wędliny kroimy na bardzo cienkie plastry. 
2. Układamy na talerzu .
3. Ser koryciński i bursztyn kroimy w cienkie, długie trójkąty.
4.Ser układamy pomiędzy wędlinami, dekorujemy oliwką 
5. Serwujemy z pieczywem.