Coleslav Restauracja 2025-12-06 04:36:03

0 Review(s)
Ethnicity
 
Base Type
 
Course
 
Preparation Time
 
Difficulty
 
Serving Size
Refresh / Double it
Comments
 
Source
 
Source Description
 
Last Modified
2025-03-14  
User
Administrator Potraw



Ingredients
0,250 Kg  Kapusta Biała   
0,030 Kg drobne wiórki Marchew
0,005 Kg końcówki pokrojone Koper Świeży
0,015 Kg końcówki pokrojone Nać Pietruszki
0,200 Litr Olej
0,002 Kg Sól
0,002 Kg Pieprz Czarny Mielony
0,006 Litr Ocet
0,010 Litr Kwasek Cytrynowy
0,001 Kg Cukier Biały
0,010 Kg Czosnek Świeży Główka
0,150 Kg Majonez Premium
0,150 Litr Jogurt Naturalny

Przybliżona Waga 1 Porcji: 0,416 kg
Przybliżona Waga Całości (2 Porcji): 0,831 kg

Directions
Do oleju dodaj czosnek, pokrojone końcówki z pietruszki i koperku, ocet, cukier, kwasek cytrynowy, sól, pieprz. 

PORZĄDNIE ZBLENDUJJJJJJJ
Dopiero potem dodaj majonez i jogurt i zblenduj.