0,098 Kg Polędwica Wołowa 0 Litr (marynata) Oliwa z Wytłoczyn z Oliwek 0 Kg ( marynata) Czosnek Świeży Obrany (surowiec: 0 Kg Czosnek Świeży Główka) 0 Kg (marynata) Sól 0 Kg (marynata) Pieprz Czarny Mielony 0 Litr (marynata) Bazylia Świeża Cięta 0,015 Kg (dekor) Rukola 0,012 Kg Ser Grana Padano w Kawałku 0,020 Kg 3 szt Kapary Duże z Szypułkami bez Zalewy (surowiec: 0,032 Kg Kapary Duże z Szypułkami w Zalewie) 0,020 Kg Pomidor Suszоny Paski (surowiec: 0,038 Kg Pomidor Suszony w Oleju) 0,020 Kg Pomidor Koktajlowy Przybliżona Waga 1 Porcji: 0,185 kgPrzybliżona Waga Całości (1 Porcji): 0,185 kg
1. Wyjmujemy polędwicę z zamrażarki, kroimy na maszynie (na 2 mm). 2. Na środek kładziemy rukolę i na około pokrojone plastry carpaccio. 3. Polewamy sosem pesto, serem grana padano, kapary, pomidor koktajlowy. 4. Podajemy z pieczywem.