0,254 Kg Kości Wieprzowe / Wołowe / Drobiowe Surowe Mix 3 Litr Woda 0,280 Kg Włoszczyzna Mrożona Paski 0,250 Kg Fasolka Szparagowa Mrożona / фасоля спаражова морожена 0,318 Kg Kalafior Mrożony 0,127 Kg Brokuł Mrożony 0,150 Kg Kapusta Biała Surowa Poszatkowana (surowiec: 0,188 Kg Kapusta Biała ) 1,270 Kg Ziemniak jakiś tam (surowiec: 1,651 Kg Ziemniaki) 0,050 Kg Mąka Pszenna 0,254 Litr Świet 0,030 Kg Nać Pietruszki Suszona 0,100 Kg Koncentrat Pomidorowy / концетрат помідоровий 0,032 Kg Sól 0,019 Kg Pieprz Czarny Mielony 0,190 Litr Przyprawa typu Magi Promocja 0,013 Kg Liść Laurowy 0,001 Kg Ziele Angielskie 0,009 Kg Przyprawa typu Vegeta Promocja 0,010 Kg Czosnek Granulowany Przybliżona Waga 1 Porcji: 0,454 kgPrzybliżona Waga Całości (14 Porcji): 6,357 kg
Przygotować 1 dzień wcześniej: - Obrać ziemniaki, poszatkować w kostkę - Namoczyć kości - Wyjąć i odmierzyć warzywa mrożone. Wysypać na płaską blachę, sprawdzić czy nie zawiera ciał obcych. - Opłukać i posiekać pietruszkę Gotowanie: 1. Wlać wodę do garnka. 2. Dodać kości, ziemniaki, kapustę. 3. Następnie dodać pozostałe warzywa. 4. Dodać zawiesinę z mąki i śmietany. 5. Przecier zesmażyć na oleju, dodać do zupy. 6. Na koniec gotowania dodać nać pietruszki. Wydawanie w zamkniętych termoportach. Wydawanie w kantynach 1 porcja 350 ml