Duszone Warzywa z Fetą 2025-12-06 04:21:05

0 Review(s)
Ethnicity
 
Base Type
 
Course
 
Preparation Time
 
Difficulty
 
Serving Size
Refresh / Double it
Comments
 
Source
 
Source Description
 
Last Modified
2017-05-25  
User
Administrator Potraw



Ingredients
1,343 Kg  Cebula Biała Surowa Prążki (surowiec: 1,491 Kg Ciasto Pingui Niekrojone ) 
1,500 Kg Cukinia Surowa Talarki / цукіні кружечком (surowiec: 1,665 Kg Cukinia Świeża)
0,600 Kg Papryka w Proszku Wędzona (surowiec: 0,750 Kg Papryka Czerwona)
3,500 Kg Pieczarki Surowe Ćwiartki / печарки на читрвертинки (surowiec: 3,675 Kg Pieczarki Świeże)
0,100 Kg Cieciorka Konserwowa
0,025 Kg Kardamon w Proszku
0,200 Kg Groszek Zielony Mrożony
0,600 Kg Marchew Surowa Talarki (surowiec: 0,750 Kg Marchew)
0,071 Kg Sól
0,011 Kg Pieprz Czarny Mielony
0,011 Kg Czosnek Granulowany
0,011 Kg Oregano / орегано
0,011 Kg Tymianek Suszony
0,960 Kg Ser Feta sałatkowo-kanapkowy
0,529 Kg Pelatti
4,765 Litr Woda
0,400 Litr Koncentrat Pomidorowy / концетрат помідоровий
0,279 Litr Olej

Przybliżona Waga 1 Porcji: 0,249 kg
Przybliżona Waga Całości (60 Porcji): 14,914 kg

Directions
Uwaga NOwy przepis
Zmiana 2018-05-21: Olej dodane