Surówka Wiosenna 2025-12-06 04:58:10

0 Review(s)
Ethnicity
 
Base Type
 
Course
 
Preparation Time
 
Difficulty
 
Serving Size
Refresh / Double it
Comments
 
Source
 
Source Description
 
Last Modified
2017-03-25  
User
Administrator Potraw



Ingredients
43 Kg  Kapusta Biała Surowa Poszatkowana (surowiec: 53,750 Kg Kapusta Biała ) 
5,860 Kg Ogórek Świeży Starty / огірок свіжий тертий (surowiec: 6,153 Kg Ogórek Świeży )
3,880 Kg Rzodkiewka Wiórki Cienkie (surowiec: 22,814 Szt Rzodkiewka Pęczek Nieprzetworzona)
0,515 Kg (sos) Sól
0,200 Kg (sos) Koper Suszony
5 Litr (sos) Jogurt Naturalny
0,500 Litr (sos) Kwasek Cytrynowy
2 Litr Mleko 3.2%

Przybliżona Waga 1 Porcji: 0,104 kg
Przybliżona Waga Całości (586 Porcji): 60,955 kg

Directions
Uwaga nowy przepis

Przygotowanie:
- 
- Zmieszać wszystkie warzywa
- Dodać zaprawę i wymieszać.

Wydawanie:
- 1 porcja = 100g,
- Surówki wydajemy tylko po dwie różne w zestawie,
- Gdy brak innej, wydajemy 200g tej.

Zmiany: 
- 2/24/2017 - Paweł olej kg -> litr