Zupa z Fasolki Szparagowej z Ziemniakami 2025-12-06 04:33:45

0 Review(s)
Ethnicity
 
Base Type
 
Course
 
Preparation Time
 
Difficulty
 
Serving Size
Refresh / Double it
Comments
 
Source
 
Source Description
 
Last Modified
2017-05-17  
User
Administrator Potraw



Ingredients
0,250 Kg  Kości Wieprzowe / Wołowe / Drobiowe Surowe Mix   
3,500 Litr Woda
0,750 Kg Włoszczyzna Mrożona Paski
0,600 Kg Fasolka Szparagowa Mrożona / фасоля спаражова морожена
0,650 Kg Ziemniak jakiś tam (surowiec: 0,845 Kg Ziemniaki)
0,050 Kg Koper Suszony
0,030 Kg Nać Pietruszki Suszona
0,010 Kg Sól
0,010 Litr Świet
0,050 Kg Mąka Pszenna
0,039 Kg Przyprawa typu Vegeta Promocja
0,100 Litr Przyprawa typu Magi Promocja

Przybliżona Waga 1 Porcji: 0,377 kg
Przybliżona Waga Całości (16 Porcji): 6,039 kg

Directions
Gotowanie:
1. Wlać wodę do garnka.
2. Dodać kości, ziemniaki, włoszczyznę, doprawić.
3. Następnie dodać fasolkę szparagową.
4. Dodać zawiesinę z mąki i śmietany.
5. Na koniec gotowania dodać nać pietruszki i kopru.