0,250 Kg Kości Wieprzowe / Wołowe / Drobiowe Surowe Mix 3,500 Litr Woda 0,750 Kg Włoszczyzna Mrożona Paski 0,600 Kg Fasolka Szparagowa Mrożona / фасоля спаражова морожена 0,650 Kg Ziemniak jakiś tam (surowiec: 0,845 Kg Ziemniaki) 0,050 Kg Koper Suszony 0,030 Kg Nać Pietruszki Suszona 0,010 Kg Sól 0,010 Litr Świet 0,050 Kg Mąka Pszenna 0,039 Kg Przyprawa typu Vegeta Promocja 0,100 Litr Przyprawa typu Magi Promocja Przybliżona Waga 1 Porcji: 0,377 kgPrzybliżona Waga Całości (16 Porcji): 6,039 kg
Gotowanie: 1. Wlać wodę do garnka. 2. Dodać kości, ziemniaki, włoszczyznę, doprawić. 3. Następnie dodać fasolkę szparagową. 4. Dodać zawiesinę z mąki i śmietany. 5. Na koniec gotowania dodać nać pietruszki i kopru.