40 Szt Placek Tortilla 30cm -18szt 5 Kg Łopatka Wieprzowa Bez Kości / лопатка свиняча 0,060 Kg (marynata do mięsa) Przyprawa do Gyrosa 4,600 Kg Kapusta Biała Surowa Poszatkowana (surowiec: 5,750 Kg Kapusta Biała ) 0,792 Kg Ogórek Świeży Kostka / огірок свіжий в кубік (surowiec: 0,832 Kg Ogórek Świeży ) 0,800 Kg (sos) Majonezz 0,500 Kg (sos) Ketchup 1,200 Kg Papryka Konserwowa bez Zalewy Paski (surowiec: 2,000 Kg Papryka Konserwowa w Paski w Zalewie) 0,300 Kg Cebula Biała Surowa Prążki (surowiec: 0,333 Kg Ciasto Pingui Niekrojone ) 0,050 Kg Czosnek Granulowany 0,100 Litr (sos) Zalewa z Papryki Konserwowej / сок з паприки консервованої Przybliżona Waga 1 Porcji: 0,335 kgPrzybliżona Waga Całości (40 Porcji): 13,402 kg
UWAGA: nowy przepis Przygotowanie 1 dzień wcześniej: - Łopatkę zamarynować Przygotowanie: 1. Wszystkie warzywa wymieszać. 2. Łopatkę usmażyć. 3. Układać placek 4. Położyć wsad ok. 0,220kg 5. Zważyć każdy placek z wsadem bez kurczaka - ma mieć 0,250kg 6. Na wierzch położyć 0,080kg mięsa 7. Zawinąć Wydawanie z Kuchni: - 1 porcja = 1 tortilla = 0,300kg - w każdej tortilli musi być 0,050kg kurczaka Zmiana 2017-05-11: Łopatka Wieprzowa Bez Kości -8% Zmiana 2018-04-24: Łopatka Wieprzowa Bez Kości +14%,Kukurydza Konserwowa bez Zalewy +650%,Papryka Konserwowa bez Zalewy Paski +71% Zmiana 2018-06-27: Kukurydza Konserwowa bez Zalewy -17%