Sos Myśliwski 2025-12-06 06:00:29

0 Review(s)
Ethnicity
 
Base Type
 
Course
 
Preparation Time
 
Difficulty
 
Serving Size
Refresh / Double it
Comments
 
Source
 
Source Description
 
Last Modified
2017-03-25  
User
Administrator Potraw



Ingredients
1,426 Kg  Cebula Biała Surowa Kostka  (surowiec: 1,583 Kg Ciasto Pingui Niekrojone ) 
40 Litr Woda
0,350 Kg Sos Pieczeniowy w Proszku
2,054 Kg Mąka Pszenna
0,210 Kg Pieprz Czarny Mielony
0,280 Litr Olej
0,250 Kg Podgrzybek Mrożony Kostka
0,002 Kg Liść Laurowy
0,002 Kg Ziele Angielskie
0,373 Kg Przyprawa typu Vegeta Promocja
0,135 Litr Przyprawa typu Magi Promocja
0,250 Kg Podgardle wędzone
1,145 Kg Koncentrat Pomidorowy / концетрат помідоровий
1 Kg Pieczarki Surowe Wiórki Grube / печарки очка грубі (surowiec: 1,050 Kg Pieczarki Świeże)
1 Kg Ogórek Kiszony Wiórki Grube / огірок квашаний великі очка (surowiec: 1,033 Kg Ogórek Kiszony )
0,020 Kg Czosnek Granulowany
0,250 Kg Papryka Słodka w Proszku
0,060 Litr Sos Sojowy-Grzybowy

Przybliżona Waga 1 Porcji: 0,163 kg
Przybliżona Waga Całości (300 Porcji): 48,807 kg

Directions
Uwaga nowy przepis, ostrożnie z dodawaniem ilości składników.

Produkcja:
1.Podgardle zesmażyć na oleju, dodać cebulę.
2. Dodaj podgrzybki i pieczarki.
3. Podlać wodą, dodaj przyprawy.
4. Następnie dodaj ogórki i przecier pomidorowy.
5. Z mąki zrobić zasmażkę na złoty kolor.
6. Dodać zasmażkę do sosu i doprawić solą i pieprzem.

Wydawanie z Kuchni:
- 1 porcja = 0,120l,
- wydajemy osobno mięso i osobno sos   
CZas przygotowania 
-26/5/2017 Sylwia 130p 0:40h