Mus Czekoladowy 2025-12-06 04:56:27

0 Review(s)
Ethnicity
 
Base Type
 
Course
 
Preparation Time
 
Difficulty
 
Serving Size
Refresh / Double it
Comments
 
Source
 
Source Description
 
Last Modified
2019-03-19  
User
Administrator Potraw



Ingredients
0,005 Kg  Kakao  
0,063 Kg Rodzynki / родзинки
0,010 Kg Płatki Migdałowe
0,100 Kg Cukier Biały
0 Litr (do ubijania śmietany) Kwasek Cytrynowy
0,300 Kg Frużelina Wiśniowa / фрузеліна вишньова
0,200 Kg Herbatniki

Przybliżona Waga 1 Porcji: 0,085 kg
Przybliżona Waga Całości (8 Porcji): 0,678 kg

Directions
Przygotowanie deseru

1. Śmietanę ubić z cukrem i kakao
2. Układamy w pojemniku plastikowym 300 ml, w kolejności od spodu.
- Frużelina owocowa
- Herbatniki (pokruszone) 0.025 na 1 porcję
- Krem czekoladowy 0,100 na 1 porcję
- Rodzynki 
- Migdały

Waga 1 deseru......