1,500 Kg Makaron Świderki Surowy 0,530 Kg Szy (surowiec: 0,530 Kg Szynka Konserwowa) 0,300 Kg (kostka) Ser Żółty Promocja 0,350 Kg Pomidor 0,005 Kg Suszony Szczypior / сушана молода цибуля 0,020 Kg Groszek Zielony Konserwowy (surowiec: 0,033 Kg Groszek Zielony Konserwowy) 0,020 Kg Sól 0,002 Kg Pieprz Czarny Mielony 1 Kg Majonezz 0,008 Kg Czosnek Granulowany 0,554 Kg Ogórek Świeży Kostka / огірок свіжий в кубік (surowiec: 0,582 Kg Ogórek Świeży ) Przybliżona Waga 1 Porcji: 0,153 kgPrzybliżona Waga Całości (28 Porcji): 4,289 kg
Przepis spisany z produkcji - proszę sprawdzić. - ile wody i soli do makaronu? Makaron ugotować al dente w osolonej wodzie. wymieszać ze składnikami Wydawanie z Kuchni: - 1 porcja = 0,220kg Wydawanie z Kantyny: - 1 porcja = 0,220kg Czas Przygotowania: - 2/3/2017 - Sylwia 29p 0:20h - 6/3/2017 -Sylwia 25 p 0:45h - 21/3/2017 Sylwia 20p 0:45h - 19/4/2017 Bożenka 30p 1h - 08/5/2017 Sylwia 25p 0:40h