Sałatka Makaronowa 2025-12-06 07:05:31

0 Review(s)
Ethnicity
 
Base Type
 
Course
 
Preparation Time
 
Difficulty
 
Serving Size
Refresh / Double it
Comments
 
Source
 
Source Description
 
Last Modified
2017-04-21  
User
Administrator Potraw



Ingredients
1,500 Kg  Makaron Świderki Surowy  
0,530 Kg Szy (surowiec: 0,530 Kg Szynka Konserwowa)
0,300 Kg (kostka) Ser Żółty Promocja
0,350 Kg Pomidor
0,005 Kg Suszony Szczypior / сушана молода цибуля
0,020 Kg Groszek Zielony Konserwowy (surowiec: 0,033 Kg Groszek Zielony Konserwowy)
0,020 Kg Sól
0,002 Kg Pieprz Czarny Mielony
1 Kg Majonezz
0,008 Kg Czosnek Granulowany
0,554 Kg Ogórek Świeży Kostka / огірок свіжий в кубік (surowiec: 0,582 Kg Ogórek Świeży )

Przybliżona Waga 1 Porcji: 0,153 kg
Przybliżona Waga Całości (28 Porcji): 4,289 kg

Directions
Przepis spisany z produkcji - proszę sprawdzić.

- ile wody i soli do makaronu?

Makaron ugotować al dente w osolonej wodzie. 
wymieszać ze składnikami



Wydawanie z Kuchni:
- 1 porcja = 0,220kg

Wydawanie z Kantyny:
- 1 porcja = 0,220kg

Czas Przygotowania:
- 2/3/2017 - Sylwia 29p 0:20h
- 6/3/2017 -Sylwia 25 p 0:45h
- 21/3/2017 Sylwia 20p 0:45h
- 19/4/2017  Bożenka 30p 1h
- 08/5/2017 Sylwia 25p 0:40h