Ryż z Jabłkami 2025-12-06 04:55:01

0 Review(s)
Ethnicity
 
Base Type
 
Course
 
Preparation Time
 
Difficulty
 
Serving Size
Refresh / Double it
Comments
 
Source
 
Source Description
 
Last Modified
2017-03-30  
User
Administrator Potraw



Ingredients
7,912 Kg (ryż) Ryż Biały Surowy   
1,319 Kg (ryż) Cukier Biały
0,100 Kg (ryż) Cukier Wanilinowy
13,187 Litr (ryż) Woda
3,319 Litr (ryż) Mleko 3.2%
0,500 Kg (beszamel) Margaryna / маргарин
3 Litr (beszamel) Mleko 3.2%
0,500 Kg (beszamel) Cukier Biały
3,956 Litr (beszamel) Woda
0,500 Kg (beszamel) Mąka Pszenna
15 Kg (jabłka) Jabłko Prażone / яблуко консервове
0,593 Kg Mąka Ziemniaczana
0,074 Kg Cynamon Mielony / кориця

Przybliżona Waga 1 Porcji: 0,416 kg
Przybliżona Waga Całości (120 Porcji): 49,960 kg

Directions
UWAGA: Proszę podać sposób przygotowania.
Ile waży 1 porcja???

Pieczenie 170stC 15 min

Wydawanie z Kuchni:
- 1 porcja = 0,230kg 

Wydawanie na Kantynie:
- 1 porcja = 0,230kg 



Zmiana 2017-06-09: Jabłko Prażone +249%
Zmiana 2018-04-08: Ryż Biały Surowy +83%,Cukier Biały +164%,Woda +1%,Mleko 3.2% +66%,Woda +32%,Mąka Ziemniaczana dodane,Cynamon Mielony dodane