7,912 Kg (ryż) Ryż Biały Surowy 1,319 Kg (ryż) Cukier Biały 0,100 Kg (ryż) Cukier Wanilinowy 13,187 Litr (ryż) Woda 3,319 Litr (ryż) Mleko 3.2% 0,500 Kg (beszamel) Margaryna / маргарин 3 Litr (beszamel) Mleko 3.2% 0,500 Kg (beszamel) Cukier Biały 3,956 Litr (beszamel) Woda 0,500 Kg (beszamel) Mąka Pszenna 15 Kg (jabłka) Jabłko Prażone / яблуко консервове 0,593 Kg Mąka Ziemniaczana 0,074 Kg Cynamon Mielony / кориця Przybliżona Waga 1 Porcji: 0,416 kgPrzybliżona Waga Całości (120 Porcji): 49,960 kg
UWAGA: Proszę podać sposób przygotowania. Ile waży 1 porcja??? Pieczenie 170stC 15 min Wydawanie z Kuchni: - 1 porcja = 0,230kg Wydawanie na Kantynie: - 1 porcja = 0,230kg Zmiana 2017-06-09: Jabłko Prażone +249% Zmiana 2018-04-08: Ryż Biały Surowy +83%,Cukier Biały +164%,Woda +1%,Mleko 3.2% +66%,Woda +32%,Mąka Ziemniaczana dodane,Cynamon Mielony dodane