Sos Rozmarynowy Mały 2025-12-06 04:54:22

0 Review(s)
Ethnicity
 
Base Type
 
Course
 
Preparation Time
 
Difficulty
 
Serving Size
Refresh / Double it
Comments
 
Source
 
Source Description
 
Last Modified
2017-04-09  
User
Administrator Potraw



Ingredients
0,019 Litr  Olej  
0,084 Kg Cebula Biała Surowa Kostka (surowiec: 0,093 Kg Ciasto Pingui Niekrojone )
0,373 Kg Pelatti
0,004 Kg Rozmaryn Suszony
2,931 Litr Mleko 3.2%
0,590 Kg Mąka Pszenna
0,048 Kg Sól
0,004 Kg Pieprz Czarny Mielony
2,559 Litr Świet
4,794 Litr Woda
0,097 Kg Przyprawa typu Vegeta Promocja

Przybliżona Waga 1 Porcji: 0,082 kg
Przybliżona Waga Całości (140 Porcji): 11,503 kg

Directions
PRZEPIS SPRAWDZONY 24/2/2017 - można gotować według przepisu.


UWAGA - proszę sprawdzić ilość soli.


Przygotowanie 1 dzień wcześniej:
- Cebulę pokroić w kostkę,

Dzień Wydania:
1. Cebulę podsmażyć na oleju,
2. Dodać pelatti, rozmaryn, melko, śmietanę, wodę,
3. Doprawić.

Wydawanie z Kuchni:
- 1 porcja sosu = 0,080l

Wydawanie na Kantynie:
- 1 porcja sosu = 0,080l

Czas przygotowania
- 21/03/2017 Rusłan 595p 1:5h
- 4/4/2017 Asia 375p  1 h

Zmiany:
- 24/2/2017 Halinka Mąka +10%, Sól +30%