0,019 Litr Olej 0,084 Kg Cebula Biała Surowa Kostka (surowiec: 0,093 Kg Ciasto Pingui Niekrojone ) 0,373 Kg Pelatti 0,004 Kg Rozmaryn Suszony 2,931 Litr Mleko 3.2% 0,590 Kg Mąka Pszenna 0,048 Kg Sól 0,004 Kg Pieprz Czarny Mielony 2,559 Litr Świet 4,794 Litr Woda 0,097 Kg Przyprawa typu Vegeta Promocja Przybliżona Waga 1 Porcji: 0,082 kgPrzybliżona Waga Całości (140 Porcji): 11,503 kg
PRZEPIS SPRAWDZONY 24/2/2017 - można gotować według przepisu. UWAGA - proszę sprawdzić ilość soli. Przygotowanie 1 dzień wcześniej: - Cebulę pokroić w kostkę, Dzień Wydania: 1. Cebulę podsmażyć na oleju, 2. Dodać pelatti, rozmaryn, melko, śmietanę, wodę, 3. Doprawić. Wydawanie z Kuchni: - 1 porcja sosu = 0,080l Wydawanie na Kantynie: - 1 porcja sosu = 0,080l Czas przygotowania - 21/03/2017 Rusłan 595p 1:5h - 4/4/2017 Asia 375p 1 h Zmiany: - 24/2/2017 Halinka Mąka +10%, Sól +30%