83,548 Kg (kurczak) Pierś z kurczaka 10 Litr (na marynatę) Jogurt Naturalny 0,077 Kg (na marynatę) Imbir w Proszku / імбир 0,050 Kg (na marynatę) Cynamon Mielony / кориця 0,050 Kg (na marynatę) Papryka Ostra w Proszku 0,050 Kg (na marynatę) Kumin Rzymski Mielony / кмін римський 0,050 Kg (na marynatę) Garam Masala / Гарам масала 5 Kg (na sos) Koncentrat Pomidorowy / концетрат помідоровий 0,097 Kg (na sos) Czosnek Granulowany 2 Litr (na sos) Olej 0,113 Kg (na sos) Papryka Słodka w Proszku 0,200 Kg (na sos) Papryka Ostra w Proszku 0,050 Kg (na sos) Kumin Rzymski Mielony / кмін римський 0,253 Litr (na sos) Ocet Winny 4,516 Litr (na sos) Świet 25,667 Litr (na sos) Woda 3,547 Kg (na sos) Mąka Kukurydziana 10 Kg (na sos) Fasolka Szparagowa Mrożona / фасоля спаражова морожена 20,200 Kg (na sos) Marchew Surowa Talarki (surowiec: 25,250 Kg Marchew) 0,500 Kg (na sos) Przyprawa typu Vegeta Promocja 0,230 Kg (na sos) Sól 2 Litr (na sos) Przyprawa typu Magi Promocja 0,083 Kg (na sos) Pieprz Czarny Mielony Przybliżona Waga 1 Porcji: 0,240 kgPrzybliżona Waga Całości (700 Porcji): 168,280 kg
PRZEPIS SPRAWDZONY 7/3/2017 Proszę podać przepis. 17/5/2017 600p 2:30h krojenie mięsa Wydawanie z Kuchni: - 1 porcja = 0,180kg Wydawanie na Kantynie: - 1 porcja = 0,180kg Czas Przygotowania: - 7/3/2017 Rusłan 505p 1:50h - 20/4/2017 Bożenka 570 2:45h na dwie tury Zmiana 2017-05-23: Woda +33%,Mąka Kukurydziana +49%,Sól -22% Zmiana 2017-07-19: Pierś z kurczaka +52%,Śmietana 30% Słodka -70%,Sól +97%