Kurczak w Sosie Tikka Masala 2025-12-06 05:25:09

0 Review(s)
Ethnicity
 
Base Type
 
Course
 
Preparation Time
 
Difficulty
 
Serving Size
Refresh / Double it
Comments
 
Source
 
Source Description
 
Last Modified
2017-04-21  
User
Administrator Potraw



Ingredients
83,548 Kg (kurczak) Pierś z kurczaka  
10 Litr (na marynatę) Jogurt Naturalny
0,077 Kg (na marynatę) Imbir w Proszku / імбир
0,050 Kg (na marynatę) Cynamon Mielony / кориця
0,050 Kg (na marynatę) Papryka Ostra w Proszku
0,050 Kg (na marynatę) Kumin Rzymski Mielony / кмін римський
0,050 Kg (na marynatę) Garam Masala / Гарам масала
5 Kg (na sos) Koncentrat Pomidorowy / концетрат помідоровий
0,097 Kg (na sos) Czosnek Granulowany
2 Litr (na sos) Olej
0,113 Kg (na sos) Papryka Słodka w Proszku
0,200 Kg (na sos) Papryka Ostra w Proszku
0,050 Kg (na sos) Kumin Rzymski Mielony / кмін римський
0,253 Litr (na sos) Ocet Winny
4,516 Litr (na sos) Świet
25,667 Litr (na sos) Woda
3,547 Kg (na sos) Mąka Kukurydziana
10 Kg (na sos) Fasolka Szparagowa Mrożona / фасоля спаражова морожена
20,200 Kg (na sos) Marchew Surowa Talarki (surowiec: 25,250 Kg Marchew)
0,500 Kg (na sos) Przyprawa typu Vegeta Promocja
0,230 Kg (na sos) Sól
2 Litr (na sos) Przyprawa typu Magi Promocja
0,083 Kg (na sos) Pieprz Czarny Mielony

Przybliżona Waga 1 Porcji: 0,240 kg
Przybliżona Waga Całości (700 Porcji): 168,280 kg

Directions
PRZEPIS SPRAWDZONY 7/3/2017


Proszę podać przepis.



17/5/2017 600p 2:30h krojenie mięsa

Wydawanie z Kuchni:
- 1 porcja = 0,180kg

Wydawanie na Kantynie:
- 1 porcja = 0,180kg

Czas Przygotowania:
- 7/3/2017 Rusłan 505p 1:50h
- 20/4/2017 Bożenka 570 2:45h na dwie tury 


Zmiana 2017-05-23: Woda +33%,Mąka Kukurydziana +49%,Sól -22%
Zmiana 2017-07-19: Pierś z kurczaka +52%,Śmietana 30% Słodka -70%,Sól +97%