Sałatka z Szynką i Groszkiem 2025-12-06 06:22:43

0 Review(s)
Ethnicity
 
Base Type
 
Course
 
Preparation Time
 
Difficulty
 
Serving Size
Refresh / Double it
Comments
 
Source
 
Source Description
 
Last Modified
2017-03-14  
User
Administrator Potraw



Ingredients
3 Kg  Ziemniak na Kluski Śląskie (surowiec: 3,900 Kg Ziemniaki) 
1,400 Kg Marchew Mrożona Kostka
0,300 Kg Ogórek Kiszony Wiórki Grube / огірок квашаний великі очка (surowiec: 0,310 Kg Ogórek Kiszony )
0,500 Kg Cebula Biała Surowa Kostka (surowiec: 0,555 Kg Ciasto Pingui Niekrojone )
0,300 Kg Szy (surowiec: 0,300 Kg Szynka Konserwowa)
0,300 Kg Groszek Zielony Konserwowy (surowiec: 0,501 Kg Groszek Zielony Konserwowy)
0,622 Kg Majonezz
0,010 Kg Musztarda
0,002 Kg Sól
0,001 Kg Pieprz Czarny Mielony

Przybliżona Waga 1 Porcji: 0,174 kg
Przybliżona Waga Całości (37 Porcji): 6,435 kg

Directions
PRZEPIS SPRAWDZONY 9/3/2017

Przygotowanie 1 dzień wcześniej:
- brak

Dzień wydania:
1. Wymieszać wszystkie składniki

Wydawanie z Kuchni:
- 1 porcja = 0,220kg

Wydawanie z Kantyny:
- 1 porcja = 0,220kg

Czas Przygotowania:
- 9/3/2017 Sylwia 25p 0:40h