3 Kg Ziemniak na Kluski Śląskie (surowiec: 3,900 Kg Ziemniaki) 1,400 Kg Marchew Mrożona Kostka 0,300 Kg Ogórek Kiszony Wiórki Grube / огірок квашаний великі очка (surowiec: 0,310 Kg Ogórek Kiszony ) 0,500 Kg Cebula Biała Surowa Kostka (surowiec: 0,555 Kg Ciasto Pingui Niekrojone ) 0,300 Kg Szy (surowiec: 0,300 Kg Szynka Konserwowa) 0,300 Kg Groszek Zielony Konserwowy (surowiec: 0,501 Kg Groszek Zielony Konserwowy) 0,622 Kg Majonezz 0,010 Kg Musztarda 0,002 Kg Sól 0,001 Kg Pieprz Czarny Mielony Przybliżona Waga 1 Porcji: 0,174 kgPrzybliżona Waga Całości (37 Porcji): 6,435 kg
PRZEPIS SPRAWDZONY 9/3/2017 Przygotowanie 1 dzień wcześniej: - brak Dzień wydania: 1. Wymieszać wszystkie składniki Wydawanie z Kuchni: - 1 porcja = 0,220kg Wydawanie z Kantyny: - 1 porcja = 0,220kg Czas Przygotowania: - 9/3/2017 Sylwia 25p 0:40h