Tost z Pieczarką i Serem 2025-12-06 05:07:30

0 Review(s)
Ethnicity
 
Base Type
 
Course
 
Preparation Time
 
Difficulty
 
Serving Size
Refresh / Double it
Comments
 
Source
 
Source Description
 
Last Modified
2017-01-31  
User
Administrator Potraw



Ingredients
0 Kg  Pieczarki Surowe Wiórki Grube  /  печарки очка грубі  (surowiec: 0 Kg Pieczarki Świeże) 
0 Kg Ser Żółty Promocja
0 Kg Oregano / орегано
0 Kg Zioła Prowansalskie / приправа провансальська
0 Kg Pieprz Czarny Mielony

Przybliżona Waga 1 Porcji: 0 kg
Przybliżona Waga Całości (10 Porcji): 0 kg

Directions
Przygotowanie 1 dzień wcześniej:
 - Ser kroimy na szatkownicy oczka buraczane
- Pieczarki kroimy na maszynie buraczanej grube oczko

Przygotowanie w  dniu wydania

1. Mieszamy pieczarki z przyprawamy.
2. 1 kromkę chleba tostowego posypujemy pieczarkami , następnie posypujemy serem żółty.
3. Pieczemy w tosterze w temperaturze ....... st C .........min



1 porcja = 1 szt. tostu