40 Szt Placek Tortilla 30cm -18szt 4,727 Kg (kurczak) Pierś z kurczaka 0,060 Kg (kurczak) Przyprawa do Kurczaka / приправа до куриці 4,600 Kg (wsad) Kapusta Biała Surowa Poszatkowana (surowiec: 5,750 Kg Kapusta Biała ) 0,792 Kg (wsad) Ogórek Świeży Kostka / огірок свіжий в кубік (surowiec: 0,832 Kg Ogórek Świeży ) 0,209 Kg (wsad) Majonezz 0,209 Kg (wsad) Ketchup 0,700 Kg (wsad) Papryka Konserwowa bez Zalewy Paski (surowiec: 1,167 Kg Papryka Konserwowa w Paski w Zalewie) 0,300 Kg (wsad) Cebula Biała Surowa Prążki (surowiec: 0,333 Kg Ciasto Pingui Niekrojone ) 0,050 Kg (wsad) Czosnek Granulowany 0,211 Kg Fasola Czerwona Konserwowa bez Zalewy (surowiec: 0,364 Kg Fasola Czerwona Konserwowa w Zalewie / фасоля червона консервована в соку ) 0,035 Kg Sól 0,010 Kg Papryka Słodka w Proszku 0,010 Kg Pieprz Czarny Mielony 0 Kg (kurczaka) Papryka Słodka w Proszku Przybliżona Waga 1 Porcji: 0,298 kgPrzybliżona Waga Całości (40 Porcji): 11,913 kg
UWAGA: sprawdzić składniki, szczególnie przyprawę do Kurczaka Przygotowanie 1 dzień wcześniej: - brak Przygotowanie: 1. Zrobić wsad 2. Kurczaka doprawić i usmażyć 3. Układać placek 4. Położyć wsad ok. 0,220kg 5. Zważyć każdy placek z wsadem bez kurczaka - ma mieć 0,250kg 6. Na wierzch położyć 0,050kg kurczaka 7. Zawinąć Wydawanie z Kuchni: - 1 porcja = 1 tortilla = 0,300kg - w każdej tortilli musi być 0,050kg kurczaka Wydawanie na Kantynie: - 1 porcja = 1 tortilla Czas Przygotowania: - 21/3/2017 Sylwia 40p 0:30h - 24/3/2017 Sylwia 60p 0:40h - 26/05/2017 Sylwia 80p 1:35h Zmiana 2018-06-12: Kukurydza Konserwowa bez Zalewy +68%,Fasola Czerwona Konserwowa bez Zalewy dodane Zmiana 2018-06-22: Kukurydza Konserwowa bez Zalewy +107%,Majonez Promocja -74%,Ketchup -58%,Sól dodane,Papryka Słodka w Proszku dodane Zmiana 2018-06-27: Pieprz Czarny Mielony dodane