0,200 Kg Pierogi Ruskie / вареники російські 0,100 Litr Woda 0,005 Kg Sól 0 Litr Olej Przybliżona Waga 1 Porcji: 0,305 kgPrzybliżona Waga Całości (1 Porcji): 0,305 kg
PRZEPIS SPRAWDZONY 1/2/2017 - można gotować według przepisu. Przygotowanie dzień wcześniej: - brak Przygotowanie w dniu wydania: 1. Wstawić wodę w dużym garnku, osolić. 2. Gdy woda się zagotuje wrzucamy do niej pierogi. 3. Obgotowujemy, gdy wypłynął, wykładamy na płytkie GN. 4. Polewamy olejem z cebulką Wydawanie z Kuchni: - 1 porcja = 7 szt. - Wydajemy pierogi lekko polane olejem tak, aby się nie sklejały, Wydawanie na Kantynie: - 1 porcja = 7 szt. Czas Przygotowania: - 1/2/2017 Asia 270p 1:30h - 16/2/2017 Halinka 60p 0:25h - 28/2/2017 Asia 290p 1:45h