0,300 Kg Cebula Biała Surowa Kostka (surowiec: 0,333 Kg Ciasto Pingui Niekrojone ) 0,050 Litr Olej 0,001 Kg Sól 0,001 Kg Pieprz Czarny Mielony Przybliżona Waga 1 Porcji: 0,044 kgPrzybliżona Waga Całości (8 Porcji): 0,352 kg
PRZEPIS SPRAWDZONY 16/2/2017 - można gotować według przepisu. Przygotowanie 1 dzień wcześniej: 1. Cebulę opłukać, obrać i przeszatkować w kostkę. 2. Na rozgrzaną patelnię wlać olej i zarumienić cebulę. 3. Doprawić solą i pieprzem. W dniu wydania: 1. Podgrzać cebulkę. 2. 1/4 polać po pierogach. 3. 3/4 wydać w pojemniku na kantynę. UWAGA ta część powinna mieć 0,030kg na porcję! Wydawanie z Kuchni: - 1 porcja = 0,030kg Wydawanie na Kantynie: - 1 porcja = 0,030kg Czas Przygotowania: - 16/2/2107 Asia 60p 0:15h - 9/3/2017 - Halinka 220p 1:00h - 18/3/2017 Halinka 120p 0:20h