44,500 Kg Kapusta Biała Surowa Poszatkowana (surowiec: 55,625 Kg Kapusta Biała ) 5 Kg Papryka Konserwowa bez Zalewy Paski (surowiec: 8,335 Kg Papryka Konserwowa w Paski w Zalewie) 1,212 Kg Cukier Biały 0,309 Kg Sól 0,090 Kg Pieprz Czarny Mielony 4,037 Litr Olej 1,012 Litr Zalewa z Papryki Konserwowej / сок з паприки консервованої Przybliżona Waga 1 Porcji: 0,097 kgPrzybliżona Waga Całości (580 Porcji): 56,160 kg
PRZEPIS SPRAWDZONY 10/1/2017 - można gotować według przepisu. Przygotowanie 1 dzień wcześniej: - Umyć i poszatkować kapustę. - Przygotować marynatę ze składników( olej, zalewa,woda,sól, pieprz, cukier) Dzień produkcji: 1. Do kapusty dodać pozostałe składniki. 2. Zalać marynatą i dokładnie wymieszać. 3. Rozdzielić odpowiednie ilość dla poszczególnych kantyn. 4. Przykryć GN pokrywkami. Wydawanie z Kuchni: - 1 porcja = 0,100kg Wydawanie z Kantyny: - 1 porcja = 0,100kg Czas Przygotowania: - 3/3/2017 - Halinka 580p 1:40h