Surówka Wielowarzywna z Papryką i Kukurydzą 2025-12-06 05:06:42

0 Review(s)
Ethnicity
 
Base Type
 
Course
 
Preparation Time
 
Difficulty
 
Serving Size
Refresh / Double it
Comments
 
Source
 
Source Description
 
Last Modified
2017-03-14  
User
Administrator Potraw



Ingredients
44,500 Kg  Kapusta Biała Surowa Poszatkowana (surowiec: 55,625 Kg Kapusta Biała ) 
5 Kg Papryka Konserwowa bez Zalewy Paski (surowiec: 8,335 Kg Papryka Konserwowa w Paski w Zalewie)
1,212 Kg Cukier Biały
0,309 Kg Sól
0,090 Kg Pieprz Czarny Mielony
4,037 Litr Olej
1,012 Litr Zalewa z Papryki Konserwowej / сок з паприки консервованої

Przybliżona Waga 1 Porcji: 0,097 kg
Przybliżona Waga Całości (580 Porcji): 56,160 kg

Directions
PRZEPIS SPRAWDZONY 10/1/2017 - można gotować według przepisu.

Przygotowanie 1 dzień wcześniej:
- Umyć i poszatkować kapustę.
- Przygotować marynatę ze składników( olej, zalewa,woda,sól, pieprz, cukier)

Dzień produkcji:
1. Do kapusty dodać pozostałe składniki. 
2. Zalać marynatą i dokładnie wymieszać. 
3. Rozdzielić odpowiednie ilość dla poszczególnych kantyn. 
4. Przykryć GN pokrywkami.

Wydawanie z Kuchni:
- 1 porcja = 0,100kg

Wydawanie z Kantyny:
- 1 porcja = 0,100kg

Czas Przygotowania:
- 3/3/2017 - Halinka 580p 1:40h