Marchew z Porem i Kukurydzą 2025-12-06 06:00:17

0 Review(s)
Ethnicity
 
Base Type
 
Course
 
Preparation Time
 
Difficulty
 
Serving Size
Refresh / Double it
Comments
 
Source
 
Source Description
 
Last Modified
2018-01-30  
User
Administrator Potraw



Ingredients
38 Kg  Marchew Surowa Wiórki Drobne (surowiec: 47,500 Kg Marchew) 
14 Kg Por Surowy Paski Cienkie / пор серий паски тоненькі (surowiec: 23,380 Kg P)
3 Litr Kwasek Cytrynowy
6 Kg uwaga sprawdz ilość Majonezz
4 Litr uwaga sprawdz ilość Świet
0,630 Kg Sól
1,200 Kg Cukier Biały

Przybliżona Waga 1 Porcji: 0,100 kg
Przybliżona Waga Całości (665 Porcji): 66,830 kg

Directions
UWAGA: przepis sprawdzony przez Asię 1.04.2017. Można przygotować wg przepisu.

Przygotować 1 dzień wcześniej:
- Umyć, obrać i zetrzeć marchew na oczkach buraczanych,
- Poszatkować por.
- Przygotować sos jogurtowy
- Marchew wymieszać z porem,
- Wymieszaj wszystkie składniki

Wydawanie z Kuchni:
- 1 porcja = 0,100 kg.

Wydawanie na Kantynie:
- 1 porcja = 0,100 kg,
- Wydajemy po 2 surówki w zestawie.

Czas przygotowywania:
-1/3/2017 Halinka 625p 0:10h wydawanie