38 Kg Marchew Surowa Wiórki Drobne (surowiec: 47,500 Kg Marchew) 14 Kg Por Surowy Paski Cienkie / пор серий паски тоненькі (surowiec: 23,380 Kg P) 3 Litr Kwasek Cytrynowy 6 Kg uwaga sprawdz ilość Majonezz 4 Litr uwaga sprawdz ilość Świet 0,630 Kg Sól 1,200 Kg Cukier Biały Przybliżona Waga 1 Porcji: 0,100 kgPrzybliżona Waga Całości (665 Porcji): 66,830 kg
UWAGA: przepis sprawdzony przez Asię 1.04.2017. Można przygotować wg przepisu. Przygotować 1 dzień wcześniej: - Umyć, obrać i zetrzeć marchew na oczkach buraczanych, - Poszatkować por. - Przygotować sos jogurtowy - Marchew wymieszać z porem, - Wymieszaj wszystkie składniki Wydawanie z Kuchni: - 1 porcja = 0,100 kg. Wydawanie na Kantynie: - 1 porcja = 0,100 kg, - Wydajemy po 2 surówki w zestawie. Czas przygotowywania: -1/3/2017 Halinka 625p 0:10h wydawanie