Pieczarki z Cebulką 2025-12-06 05:43:41

0 Review(s)
Ethnicity
 
Base Type
 
Course
 
Preparation Time
 
Difficulty
 
Serving Size
Refresh / Double it
Comments
 
Source
 
Source Description
 
Last Modified
2017-03-31  
User
Administrator Potraw



Ingredients
7 Kg  Pieczarki Surowe Ćwiartki / печарки на читрвертинки (surowiec: 7,350 Kg Pieczarki Świeże) 
10 Kg Cebula Biała Surowa Prążki (surowiec: 11,100 Kg Ciasto Pingui Niekrojone )
0,100 Kg Sól
0,050 Kg Pieprz Czarny Mielony
0,400 Litr Olej

Przybliżona Waga 1 Porcji: 0,055 kg
Przybliżona Waga Całości (320 Porcji): 17,550 kg

Directions
PRZEPIS SPRAWDZONY 14/2/2017 - można gotować według przepisu.

Przygotowanie  1 dzień wcześniej:
- Opłukać pieczarki, szatkować na krajalnicy w talarki,
- Cebulę obrać i szatkować w talarki.

Produkcja:
1. Cebulę udusić na patelni.
2. Dodać pieczarki.
3. Doprawić do smaku.

Wydawanie z Kuchni:
- 1 porcja - 0,050kg.

Wydawanie na Kantynie:
- 1 porcja - 0,050kg,
- Wydajemy razem z potrawą, np. z kotletem.

Czas przygotowania:
- 28/2/2017 Sylwia 480p 0:30h

Zmiany:
- 30/3/2017 Ola pieczarki talarki -> ćwiartki