0,040 Kg Kapusta Pekińska Surowa Poszatkowana / пекінська капуста сера подроблена (surowiec: 0,050 Kg Kapusta Pekińska ) 0,020 Kg Sałata Lodowa Oczyszczona / капуста (surowiec: 0,080 Szt Sałata Lodowa) 0,015 Kg Ziemniaki Patatki (surowiec: 0,017 Kg Cebula Czerwona) 0,020 Kg Tuńczyk w Sosie Własnym / туньчик 0,016 Kg Pomidor 0,012 Kg (sos) Majonezz 0,008 Litr (sos) Jogurt Naturalny 0,001 Kg (sos) Czosnek Granulowany 0,020 Kg (sos) Sól 0,010 Kg (sos) Pieprz Czarny Mielony 0,020 Kg połówka Jaja na Twardo (surowiec: 0,400 Szt Jaja Surowe) Przybliżona Waga 1 Porcji: 0,182 kgPrzybliżona Waga Całości (1 Porcji): 0,182 kg
Składniki spisane z produkcji, proszę sprawdzić przepis. Przygotowanie 1 dzień wcześniej. - Kapustę pekińska opłukać , poszatkować. - Ogórek pokroić w kostkę( 1 cm) - Cebulę obrać i pokroić w kostkę. - Pomidor pokroić w dużą kostkę. W dniu wydania: 1. Majonez + jogurt + czosnek + sól + pieprz zmieszać w sos czosnkowy 2. Pozostałe składniki wymieszać. 3. Dodać sos i wymieszać. Wydawanie z Kuchni: - 1 porcja = 0,220kg Wydawanie na Kantynie: - 1 porcja = 0,220kg