Ogórek Korniszony 2025-12-06 05:49:22

0 Review(s)
Ethnicity
 
Base Type
 
Course
 
Preparation Time
 
Difficulty
 
Serving Size
Refresh / Double it
Comments
 
Source
 
Source Description
 
Last Modified
2017-02-15  
User
Administrator Potraw



Ingredients
1 Kg  Ogórek Korniszony Połówki  /  огірок корнішон половинки  (surowiec: 1,818 Kg Ogórek Korniszony w Zalewie ) 

Przybliżona Waga 1 Porcji: 0,100 kg
Przybliżona Waga Całości (10 Porcji): 1 kg

Directions
PRZEPIS SPRAWDZONY 9/2/2017 - można gotować według przepisu.

Przygotowanie 1 dzień wcześniej:
1. Ogórki odcedzić.
2. Wodę z ogórków odlać do wiadra i odłożyć na vinegrette.
3. Ogórki przekroić wzdłuż na dwie połówki. 
4. Podzielić wg gramatury dla poszczególnych kantyn. 

Wydawanie z Kuchni:
- 1 porcja = 0.100 kg

Wydawanie na Kantynie:
- 1 porcja = 0.100 kg

Zmiany:
- 9/2/2017 - Paweł przepis przeskalowany -10%