5,074 Litr Woda 0,049 Kg Sól 3,750 Kg Makaron Świderki Surowy Przybliżona Waga 1 Porcji: 0,095 kgPrzybliżona Waga Całości (93 Porcji): 8,873 kg
PRZEPIS SPRAWDZONY 1/17/2017 - można gotować według przepisu. Przygotowanie 1 dzień wcześniej: - Brak Produkcja: 1. Zagotuj wodę z solą na makaron, 2. Wrzuć makaron, 3. Gotuj al dente, ok. 8 min, 4. Przepłucz zimną wodą. Wydawanie z Kuchni: - 1 porcja makaronu = 0,080kg. Wydawanie na Kantynie: - 1 porcja makaronu = 0,080kg. Czas Przygotowania: - 17/2/2017 - Asia 85p 0:20h - 27/2/2017 - Halinka 100p 0:30h - 1/3/2017 - Halinka 180p 0:40h