Makaron Rurki do Zup 2025-12-06 05:23:31

0 Review(s)
Ethnicity
 
Base Type
 
Course
 
Preparation Time
 
Difficulty
 
Serving Size
Refresh / Double it
Comments
 
Source
 
Source Description
 
Last Modified
2017-01-17  
User
Administrator Potraw



Ingredients
5,074 Litr  Woda  
0,049 Kg Sól
3,680 Kg Makaron Penne Surowy Promocja

Przybliżona Waga 1 Porcji: 0,095 kg
Przybliżona Waga Całości (93 Porcji): 8,803 kg

Directions
PRZEPIS SPRAWDZONY 17/1/2017 - można gotować według przepisu.

Przygotowanie 1 dzień wcześniej:
- Brak

Produkcja:
1. Zagotuj wodę z solą na makaron,
2. Wrzuć makaron,
3. Gotuj al dente, ok. 8 min,
4. Przepłucz zimną wodą.

Wydawanie z Kuchni:
- 1 porcja makaronu = 0,080kg. 

Wydawanie na Kantynie:
- 1 porcja makaronu = 0,080kg.