20 Litr Woda 0,038 Kg Sól 6,993 Kg Makaron Świderki Surowy Przybliżona Waga 1 Porcji: 0,386 kgPrzybliżona Waga Całości (70 Porcji): 27,031 kg
PRZEPIS SPRAWDZONY 10/1/2017 - można gotować według przepisu. Przygotowanie 1 dzień wcześniej: - Brak Produkcja: 1. Zagotuj wodę z solą na makaron, 2. Wrzuć makaron, 3. Gotuj al dente, ok. 8 min, 4. Przepłucz zimną wodą. Wydawanie z Kuchni: - Wydajemy makaron i sos osobno, - 1 porcja makaronu = 0,190kg. Wydawanie na Kantynie: - 1 porcja makaronu = 0,190kg, - Makaron polewamy sosem. Czas Wykonania: - 14/2/2017 - Halinka 70p 1:00h - 27/2/2017 - Sylwia 150p 1:30h - 16/2/2017 - Asia 105p 0:30h - 07/4/2017 Asia 70p 0:40h Zmiany: - 18/1/2017 Asia woda +100%, makaron -5%