Cebulka Duszona 2025-12-06 04:33:44

0 Review(s)
Ethnicity
 
Base Type
 
Course
 
Preparation Time
 
Difficulty
 
Serving Size
Refresh / Double it
Comments
 
Source
 
Source Description
 
Last Modified
2017-05-04  
User
Administrator Potraw



Ingredients
3 Kg  Cebula Biała Surowa Prążki (surowiec: 3,330 Kg Ciasto Pingui Niekrojone ) 
0,300 Litr Olej
0,060 Kg Sól
0,060 Kg Pieprz Czarny Mielony

Przybliżona Waga 1 Porcji: 0,073 kg
Przybliżona Waga Całości (47 Porcji): 3,420 kg

Directions
PRZEPIS SPRAWDZONY 17/1/2016 - można gotować według przepisu.

Przygotowanie 1 dzień wcześniej:
- umyć, obrać cebulę
- pokroić na szatkownicy na prążki

Przygotowanie w dniu wydania:
1. Cebulę udusić na oleju.
2. Doprawić solą i pieprzem.

Wydawanie z Kuchni:
- 1 porcja = 0,050kg

Wydawanie na Kantynie:
- 1 porcja = 0,050kg
Czas przygotowania:
-24/2/2017 Natasza 80p 15min
- 24/03/2017 Sylwia 80p 15 min
- 20/4/2017 Halina 40p  30 min