0,500 Kg Chrzan przecierany 2 Litr Śmietana 30% 0,010 Kg Sól 0,005 Kg Pieprz Czarny Mielony Przybliżona Waga 1 Porcji: 0,050 kgPrzybliżona Waga Całości (50 Porcji): 2,515 kg
PRZEPIS SPRAWDZONY 6/1/2017 - można gotować według przepisu. Przygotowanie 1 dzień wcześniej: - Wymieszaj wszystkie składniki Produkcja: - brak Wydawanie z Kuchni: - 1 porcja sosu = 0,050l Wydawanie na Kantynie: - 1 porcja sosu = 0,050l, - do kiełbasy: podajemy osobno koło kiełbasy jak ketchup lub musztardę. Czas Przygotowania: - 1/2/2017 - Sylwia 80p 10min - 24/2/2017 - Sylwia 50p 10min - 1/3/2017 - Sylwia 80 p 10 min - 18/3/2017 - Sylwia 50 p 10 min Zmiany: - 1/2/2017 pieprz -90% (przecinek przesunięty)