0,015 Kg Ser Żółty Promocja 0,150 Kg Kiełbasa Grillowa Przybliżona Waga 1 Porcji: 0,165 kgPrzybliżona Waga Całości (1 Porcji): 0,165 kg
Przygotowanie 1 dzień wcześniej: - Większe kawałki kiełbasy przycinamy do gramatury 0.150 kg - Kiełbasę naciąć wzdłuż tak, aby można było włożyć gry plaster sera żółtego - Pokroić na krajalnicy ser żółty w grube plastry o wadze 0.01 kg - Ser żółty włożyć w nacięcie w kiełbasie - Kiełbasę wyłożyć na płaskie GN Przygotowanie w dniu wydania: 1. Kiełbasę włożyć do pieca konwekcyjnego, 2. Temperaturę sondy ustawić na piecu na 55 st C, 3. Włożyć sondę do dowolnie wybranej kiełbasy, 4. Włączyć piec Wydawanie w Kuchni: - 1 porcja = 1 szutka - 1 porcja ma mieć 0,150kg Wydawanie Kiełbasę wydajemy na sztuki. Osobno w GN odmierzoną ilość uduszonej cebuli. 1 porcja kiełbasy 0.150 kg 1 porcja cebuli 0.05 kg. Zmiana 2018-05-05: Ser Żółty Promocja -32%