Kaszanka 2025-12-06 04:34:13

0 Review(s)
Ethnicity
 
Base Type
 
Course
 
Preparation Time
 
Difficulty
 
Serving Size
Refresh / Double it
Comments
 
Source
 
Source Description
 
Last Modified
2017-01-03  
User
Administrator Potraw



Ingredients
1 Szt  Kaszanka kg  

Przybliżona Waga 1 Porcji: 0 kg
Przybliżona Waga Całości (1 Porcji): 0 kg

Directions
Przygotowanie 1 dzień wcześniej:
- Kaszankę wyłożyć na płaskie GN

Przygotowanie w dniu wydania:

1. Kaszankę włożyć do nagrzanego do 180 st C pieca konwekcyjnego. 


Wydawanie

Kaszankę wydajemy na sztuki.
Osobno w GN odmierzoną ilość uduszonej cebuli. 

1 porcja kaszanki 0.150 kg
1 porcja cebuli 0.05 kg.