1 Szt Kiełbasa Śląska z Zawidowic Przybliżona Waga 1 Porcji: 0 kgPrzybliżona Waga Całości (1 Porcji): 0 kg
UWAGA: przepis niesprawdzony, proszę zapisać poprawki. Przygotowanie 1 dzień wcześniej: - Białą kiełbasę wyłożyć na płasko w GN - Nie nacinamy - Nie przecinamy Przygotowanie w dniu wydania: 1. Kiełbasę włożyć do pieca konwekcyjnego, 2. Temperaturę sondy ustawić na piecu na 55 st C, 3. Włożyć sondę do dowolnie wybranej kiełbasy, 4. Włączyć piec Wydawanie w Kuchni: - 1 porcja = 1 szutka - 1 porcja ma mieć 0,150kg Wydawanie na Kantynie: - 1 porcja = 1 szutka - Do kiełbasy podajemy sos chrzanowy 0,050l, obok na talerzu, jak ketchup lub musztardę