0,150 Kg Kiełbasa Grillowa Przybliżona Waga 1 Porcji: 0,150 kgPrzybliżona Waga Całości (1 Porcji): 0,150 kg
PRZEPIS SPRAWDZONY 25/1/2017 - można gotować według przepisu. Przygotowanie 1 dzień wcześniej: - Kiełbasę wyłożyć na płasko w GN - Większe kawałki docinamy do gramatury 0,150 kg Przygotowanie w dniu wydania: 1. Kiełbasę włożyć do pieca konwekcyjnego, 2. Temperaturę sondy ustawić na piecu na 55 st C, 3. Włożyć sondę do dowolnie wybranej kiełbasy, 4. Włączyć piec 5. 1 porcja po upieczeniu ma mieć 0,150kg Wydawanie w Kuchni: - 1 porcja = 1 sztuka - 1 porcja ma mieć 0,150kg - Osobno w GN odmierzoną ilość uduszonej cebuli. Wydawanie na Kantynie: - 1 porcja = 1 sztuka - Kiełbasę podajemy z cebulą