Kiełbasa 2025-12-06 04:37:12

0 Review(s)
Ethnicity
 
Base Type
 
Course
 
Preparation Time
 
Difficulty
 
Serving Size
Refresh / Double it
Comments
 
Source
 
Source Description
 
Last Modified
2020-03-03  
User
Administrator Potraw



Ingredients
0,150 Kg  Kiełbasa Grillowa  

Przybliżona Waga 1 Porcji: 0,150 kg
Przybliżona Waga Całości (1 Porcji): 0,150 kg

Directions
PRZEPIS SPRAWDZONY 25/1/2017 - można gotować według przepisu.

Przygotowanie 1 dzień wcześniej:
- Kiełbasę wyłożyć na płasko w GN
- Większe kawałki docinamy do gramatury 0,150 kg

Przygotowanie w dniu wydania:
1. Kiełbasę włożyć do pieca konwekcyjnego,
2. Temperaturę sondy ustawić na piecu na 55 st C,
3. Włożyć sondę do dowolnie wybranej kiełbasy,
4. Włączyć piec
5. 1 porcja po upieczeniu ma mieć 0,150kg

Wydawanie w Kuchni:
- 1 porcja = 1 sztuka
- 1 porcja ma mieć 0,150kg
- Osobno w GN odmierzoną ilość uduszonej cebuli. 

Wydawanie na Kantynie:
- 1 porcja = 1 sztuka
- Kiełbasę podajemy z cebulą