0,796 Kg Fasola Półjaś Ugotowana / фасоля польяс варена (surowiec: 0,350 Kg Fasola Półjaś Surowa) 0,850 Litr Woda 0,030 Kg Cebula Biała Surowa Kostka (surowiec: 0,033 Kg Ciasto Pingui Niekrojone ) 0,050 Kg Koncentrat Pomidorowy / концетрат помідоровий 0,010 Kg Mąka Pszenna 0 Kg Cukier Biały 0,002 Kg Pieprz Czarny Mielony 0,013 Kg Sól 0,025 Litr Olej Przybliżona Waga 1 Porcji: 0,355 kgPrzybliżona Waga Całości (5 Porcji): 1,775 kg
Przygotowanie 1 dzień wcześniej: - przepłukać fasolę, sprawdzić czy nie zawiera ciał obcych - ugotować fasolę. Przygotowanie w dniu wydania 1. Zesmażyć cebulę na oleju. 2. Dodać mąkę, zarumienić. 3.Następnie dodać przecier pomidorowy. 3. Doprawić do smaku. Wydawanie 1 porcja 0.200 kg Zmiany: - 31/1/2017 - Korekta fasoli po zmianie z surowej na gotowaną Zmiana 2017-06-08: Pieprz Czarny Mielony -83%,Sól +Infinity%