0,342 Kg Marchew Surowa Wiórki Drobne (surowiec: 0,427 Kg Marchew) 0,475 Kg Biała Rzepa Surowa (surowiec: 0,561 Kg Biała Rzepa Nieprzetworzona / біла репа ) 0,025 Kg Sól 0,025 Kg Cukier Biały 0,096 Kg Majonezz 0,042 Litr Świet Przybliżona Waga 1 Porcji: 0,100 kgPrzybliżona Waga Całości (10 Porcji): 1,004 kg
PRZEPIS SPRAWDZWONY 3/1/2017 - można gotować według przepisu. Przygotować 1 dzień wcześniej: - Umyć, obrać i zetrzeć marchew na oczkach buraczanych, - Umyć i poszatkować białą rzepę na oczkach buraczanych. - Przygotować sos jogurtowy - Marchew wymieszać z rzepą, - Wymieszaj wszystkie składniki Wydawanie z Kuchni: - 1 porcja = 0,100 kg. Wydawanie na Kantynie: - 1 porcja = 0,100 kg, - Wydajemy po 2 surówki w zestawie. Zmiana 2019-02-25: Marchew Surowa Wiórki Drobne -15%,Biała Rzepa Surowa Wiórki Grube -14%,Sól +2400%,Cukier Biały +2400%,Majonez Promocja -84% Zmiana 2019-03-15: Śmietana 30% Słodka dodane