2,206 Litr Woda 0,022 Kg Sól 1,398 Kg Makaron Penne Surowy Promocja Przybliżona Waga 1 Porcji: 0,242 kgPrzybliżona Waga Całości (15 Porcji): 3,626 kg
PRZEPIS SPRAWDZONY 10/1/2017 - można gotować według przepisu. Przygotowanie 1 dzień wcześniej: - Brak Produkcja: 1. Zagotuj wodę z solą na makaron, 2. Wrzuć makaron, 3. Gotuj al dente, ok. 8 min, 4. Przepłucz zimną wodą. Wydawanie z Kuchni: - Wydajemy makaron i sos osobno, - 1 porcja makaronu = 0,190kg, Wydawanie na Kantynie: - 1 porcja makaronu = 0,190kg, - Makaron polewamy sosem. Czas Przygotowania: - 1/3/2017 Halinka 35p 0:35h - 2/3/2017 Sylwia 85p 1h - 24/2/2017 Sylwia 119p 1:30h - 6/3/2017 Halinka 50p 0:50h - 9/3/2017 Sylwia 100p 1:10h - 21/4/2017 Halina 50p 1 h