0,040 Kg Kapusta Pekińska Surowa Poszatkowana / пекінська капуста сера подроблена (surowiec: 0,050 Kg Kapusta Pekińska ) 0,020 Kg Sałata Lodowa Oczyszczona / капуста (surowiec: 0,080 Szt Sałata Lodowa) 0,020 Kg Papryka w Proszku Wędzona (surowiec: 0,025 Kg Papryka Czerwona) 0,030 Kg Pierś z kurczaka 0,020 Kg Majonezz 0,020 Kg Sałata Lodowa 0,020 Kg Ketchup 0,020 Kg Fasola Czerwona Konserwowa bez Zalewy (surowiec: 0,035 Kg Fasola Czerwona Konserwowa w Zalewie / фасоля червона консервована в соку ) Przybliżona Waga 1 Porcji: 0,190 kgPrzybliżona Waga Całości (1 Porcji): 0,190 kg
UWAGA: przepis niekompletny, proszę podać jak obrobić kurczaka! Przygotowanie 1 dzień wcześniej. - Kapustę pekińska opłukać , poszatkować. - Ogórek pokroić w kostkę( 1 cm) - Cebulę obrać i pokroić w kostkę. - Paprykę obrać i pokroić w kostkę. W dniu wydania: 1.Wszystkie składniki wymieszać. 2. Doprawić. Wydawanie z Kuchni: - 1 porcja = 0,220 kg Wydawanie na Kantynie: - 1 porcja = 0,220 kg Czas Przygotowania: - 17/1/2017 Asia + Sylwia 20p 45min - 13/2/2017 Halina 20p 45min Zmiany: - 13/2/2017 - Halina majonez +100%