Sałatka z Kurczakiem Mała 2025-12-06 06:29:46

0 Review(s)
Ethnicity
 
Base Type
 
Course
 
Preparation Time
 
Difficulty
 
Serving Size
Refresh / Double it
Comments
 
Source
 
Source Description
 
Last Modified
2020-01-19  
User
Administrator Potraw



Ingredients
0,040 Kg  Kapusta Pekińska Surowa Poszatkowana  / пекінська капуста сера подроблена  (surowiec: 0,050 Kg Kapusta Pekińska ) 
0,020 Kg Sałata Lodowa Oczyszczona / капуста (surowiec: 0,080 Szt Sałata Lodowa)
0,020 Kg Papryka w Proszku Wędzona (surowiec: 0,025 Kg Papryka Czerwona)
0,030 Kg Pierś z kurczaka
0,020 Kg Majonezz
0,020 Kg Sałata Lodowa
0,020 Kg Ketchup
0,020 Kg Fasola Czerwona Konserwowa bez Zalewy (surowiec: 0,035 Kg Fasola Czerwona Konserwowa w Zalewie / фасоля червона консервована в соку )

Przybliżona Waga 1 Porcji: 0,190 kg
Przybliżona Waga Całości (1 Porcji): 0,190 kg

Directions
UWAGA: przepis niekompletny, proszę podać jak obrobić kurczaka!


Przygotowanie 1 dzień wcześniej. 
- Kapustę pekińska opłukać , poszatkować.
- Ogórek pokroić w kostkę( 1 cm)
- Cebulę obrać i pokroić w kostkę.
- Paprykę obrać i pokroić w kostkę.

W dniu wydania:
1.Wszystkie składniki wymieszać.
2. Doprawić.

Wydawanie z Kuchni:
- 1 porcja = 0,220 kg

Wydawanie na Kantynie:
- 1 porcja = 0,220 kg

Czas Przygotowania:
- 17/1/2017 Asia + Sylwia 20p 45min
- 13/2/2017 Halina 20p 45min

Zmiany:
- 13/2/2017 - Halina majonez +100%