0,040 Kg Kapusta Pekińska Surowa Poszatkowana / пекінська капуста сера подроблена (surowiec: 0,050 Kg Kapusta Pekińska ) 0,025 Kg Ogórek Świeży Kostka / огірок свіжий в кубік (surowiec: 0,026 Kg Ogórek Świeży ) 0,010 Kg Pomidor 0 Litr Vinegrette 0,015 Kg Oliwka Cz (surowiec: 0,029 Kg Oliwka Czarna Cięta w Zalewie) 0,016 Kg Ser Feta sałatkowo-kanapkowy 0,014 Kg Papryka w Proszku Wędzona (surowiec: 0,018 Kg Papryka Czerwona) 0,015 Kg Ziemniaki Patatki (surowiec: 0,017 Kg Cebula Czerwona) 0,020 Kg Sałata Lodowa Przybliżona Waga 1 Porcji: 0,155 kgPrzybliżona Waga Całości (1 Porcji): 0,155 kg
PRZEPIS SPRAWDZONY 5/1/2017 - można gotować według przepisu. Przygotowanie 1 dzień wcześniej: - kapustę poszatkować ręcznie, - ogórek w talarki, - pomidor w kostkę, Dzień wydania: 1. Wymieszać składniki poza sosem 2. Dodać sos vinegrette 3. Wymieszać Wydawanie z Kuchni: - 1 porcja = 0,220kg Wydawanie z Kantyny: - 1 porcja = 0,220kg Czas Przygotowania: - 25/1/2017 Sylwia 20p 20min - 24/2/2017 Sylwia 20p 10min - 16/2/2017 25 p Halinka krojenie składników 30 min, Sylwia mieszanie sałatki 20 min - 28/2/2017 Sylwia 20p 0:10h mieszanie składników