Barszcz Czerwony 2025-12-06 03:33:21

0 Review(s)
Ethnicity
 
Base Type
 
Course
 
Preparation Time
 
Difficulty
 
Serving Size
Refresh / Double it
Comments
 
Source
 
Source Description
 
Last Modified
2017-02-05  
User
Administrator Potraw



Ingredients
1,950 Litr  Woda  
0,293 Kg Buraki (surowiec: 0,325 Kg Burak Surowy Okrągły)
0,001 Kg Ziele Angielskie
0,001 Kg Liść Laurowy
0,003 Kg Cebula Biała Surowa (surowiec: 0,003 Kg Ciasto Pingui Niekrojone )
0,024 Kg Seler Korzeń Surowy Połówka / Корінь селери сирим Половина (surowiec: 0,027 Kg Seler Korzeń )
0,009 Kg Czosnek Granulowany
0,007 Kg Sól
0,002 Kg Pieprz Czarny Mielony
0,066 Kg Marchew Surowa Wiórki Drobne (surowiec: 0,082 Kg Marchew)
0,007 Litr Ocet
0,015 Kg Nać Pietruszki Suszona
0,007 Kg Przyprawa typu Vegeta Promocja
0,001 Kg Majeranek
0,007 Kg Cukier Biały
0,024 Litr Przyprawa typu Magi Promocja

Przybliżona Waga 1 Porcji: 0,242 kg
Przybliżona Waga Całości (10 Porcji): 2,416 kg

Directions
Proporcje przepisane z kartki z prawdziwej produkcji, ale wychodzi 0,250kg na 0,350l zupy. Trzeba przeskalować w góre.

No chyba że do barszczu dodaje sie jajko albo ziemniaki?

Również trzeba zapisać procedurę przygotowania.


Wydawanie na Kantynie:
- 1 porjca = 0,350 l