1,343 Kg Cebula Biała Surowa Kostka (surowiec: 1,491 Kg Ciasto Pingui Niekrojone ) 2 Kg Cukinia Surowa Talarki / цукіні кружечком (surowiec: 2,220 Kg Cukinia Świeża) 0,400 Kg Papryka w Proszku Wędzona (surowiec: 0,500 Kg Papryka Czerwona) 2,571 Kg Pieczarki Surowe Talarki / печарки на пласко (surowiec: 2,700 Kg Pieczarki Świeże) 0,114 Kg Przyprawa typu Vegeta Promocja 0,002 Kg Liść Laurowy 0,002 Kg Ziele Angielskie 0,013 Kg Pieprz Czarny Mielony 0,820 Kg Koncentrat Pomidorowy / концетрат помідоровий 0,786 Kg Pelatti 5 Litr Woda 0,020 Kg Czosnek Granulowany 0,044 Kg Cukier Biały 0,222 Kg Mąka Pszenna 0,005 Kg Kardamon w Proszku 0,342 Litr Olej 1,587 Litr Woda Niegazowana Promocja 0,5l 0,017 Kg Kardamon w Proszku 1,500 Litr Kasza Bulgur 0,500 Litr Marchew Mini Przybliżona Waga 1 Porcji: 0,266 kgPrzybliżona Waga Całości (65 Porcji): 17,289 kg
PRZEPIS SPRAWDZONY 5/1/2017 - można gotować według przepisu. Przygotowanie 1 Dzień Wcześniej: - obierak Dzień Produkcji: 1. Cebulę podsmażyć na oleju, 2. Dodać pieczarki, paprykę, cukinię, 3. Doprawić 4. Dodać koncentrat rozrobiony z wodą 5. Zagotować Wydawanie z Kuchni: - 1 porcja = 0,200l Wydawanie na Kantynie: - 1 porcja = 0,200l Czas Przygotowania: - Sylwia 45p 15min - -25//4/2017 Halina 50p 0:50h - 08/05/2017 Halina 190p 1:40h Zmiany: - 5/1/2017 - porcja zmniejszona, dopasowana do 0.150l - 14/2/2017 - Sylwia mąka dodana, porcja -10% w dół - 2/3/2017 - Sylwia + Ola, po odrzuceniu w Totyocie, cebula +300%, pieczarki +200%, dodane pelatti - 2/3/2017 - Ola, porcja zwiększona do 0,200l - 30/3/2017 - Ola, +30% cukinia, dodana marchew, przeskalowane Zmiana 2017-05-11: Przyprawa typu Vegeta Promocja +43%,Pieprz Czarny Mielony +114%,Olej -34%,Woda Niegazowana Promocja +307% Zmiana 2017-05-23: Kardamon w Proszku dodane