Sos Rozmarynowy 2025-12-06 04:55:02

0 Review(s)
Ethnicity
 
Base Type
 
Course
 
Preparation Time
 
Difficulty
 
Serving Size
Refresh / Double it
Comments
 
Source
 
Source Description
 
Last Modified
2017-03-25  
User
Administrator Potraw



Ingredients
0,019 Litr  Olej  
0,084 Kg Cebula Biała Surowa Kostka (surowiec: 0,093 Kg Ciasto Pingui Niekrojone )
0,373 Kg Pelatti
0,004 Kg Rozmaryn Suszony
2,931 Litr Mleko 3.2%
0,536 Kg Mąka Pszenna
0,037 Kg Sól
0,004 Kg Pieprz Czarny Mielony
2,559 Litr Świet
4,794 Litr Woda
0,097 Kg Przyprawa typu Vegeta Promocja

Przybliżona Waga 1 Porcji: 0,120 kg
Przybliżona Waga Całości (95 Porcji): 11,438 kg

Directions
PRZEPIS SPRAWDZONY 25/1/2017 - można gotować według przepisu.

Przygotowanie 1 dzień wcześniej:
- Cebulę pokroić w kostkę,

Dzień Wydania:
1. Cebulę podsmażyć na oleju,
2. Dodać pelatti, rozmaryn, melko, śmietanę, wodę,
3. Doprawić.

Wydawanie z Kuchni:
- 1 porcja sosu = 0,120 l

Wydawanie na Kantynie:
- 1 porcja sosu = 0,120 l

Czas Przygotowania:
- 18/1/2017 - 40p 0:15h
- 10/2/2017 - Asia 95p 0:30h
- 16/2/2017 - Asia 90p 0:35h
- 15/3/2017 - Sylwia 90p 0:30h
-10/07/2017  Halina 125p 0:30h

Zmiany:
- 10/2/2017 - Asia mąka -30%