0,019 Litr Olej 0,084 Kg Cebula Biała Surowa Kostka (surowiec: 0,093 Kg Ciasto Pingui Niekrojone ) 0,373 Kg Pelatti 0,004 Kg Rozmaryn Suszony 2,931 Litr Mleko 3.2% 0,536 Kg Mąka Pszenna 0,037 Kg Sól 0,004 Kg Pieprz Czarny Mielony 2,559 Litr Świet 4,794 Litr Woda 0,097 Kg Przyprawa typu Vegeta Promocja Przybliżona Waga 1 Porcji: 0,120 kgPrzybliżona Waga Całości (95 Porcji): 11,438 kg
PRZEPIS SPRAWDZONY 25/1/2017 - można gotować według przepisu. Przygotowanie 1 dzień wcześniej: - Cebulę pokroić w kostkę, Dzień Wydania: 1. Cebulę podsmażyć na oleju, 2. Dodać pelatti, rozmaryn, melko, śmietanę, wodę, 3. Doprawić. Wydawanie z Kuchni: - 1 porcja sosu = 0,120 l Wydawanie na Kantynie: - 1 porcja sosu = 0,120 l Czas Przygotowania: - 18/1/2017 - 40p 0:15h - 10/2/2017 - Asia 95p 0:30h - 16/2/2017 - Asia 90p 0:35h - 15/3/2017 - Sylwia 90p 0:30h -10/07/2017 Halina 125p 0:30h Zmiany: - 10/2/2017 - Asia mąka -30%