0,800 Kg Fasolka Szparagowa Mrożona / фасоля спаражова морожена 0,040 Litr Olej 0,001 Kg Sól 0,001 Kg Czosnek Granulowany Przybliżona Waga 1 Porcji: 0,105 kgPrzybliżona Waga Całości (8 Porcji): 0,842 kg
PRZEPIS SPRAWDZONY 21/1/2017 - można gotować według przepisu. Przygotowanie 1 dzień wcześniej: - Fasolkę szparagową wyjąć z mroźni, - Wyłożyc na GN i sprawdzić czy nie zawiera ciał obcych. Włożyć do chłodni. Gotowanie: 1. Fasolkę włożyć do pieca na parowanie na 20 min, 2. Margarynę roztopić z olejem, dodać czosnek i sól, 3. Po wyjęciu fasolki z pieca, polać ją margaryną, 4. Dokładnie wymieszać. Wydawanie z Kuchni: 1 porcja = 0,100 kg Wydawanie na Kantynie: 1 porcja = 0,100 kg Czas Przygotowania: - 18/2/2017 - Halinka 726p 1:25h - 6/3/2017 - Halinka 580p 2:00h - 17/3/2017 Halinka 695p 2:00H Zmiany: - 6/2/2017 - Zmniejszona fasolka -30% - 18/2/2017 - Ola bułka tarta usinięta